Skip to main content

Pengubatan Islam
(KKM)

Khidmat Pengubatan Islam Khas Buat Masalah SIHIR PEMISAH

Jangan Tunggu Lagi

Buat Temu Janji Sekarang

Khidmat Pengubatan Islam Khas buat masalah SIHIR PEMISAH (hubungan keluarga suami isteri anak anak saudara dan kenalan anda) untuk pelbagai peringkat umur & latar belakang.

Bayaran khidmat adalah IKHLAS – terpulang pada anda.
Jika anda perlukan kami ke lokasi anda (di luar Klang Valley), anda hanya perlu membayar kos tempat tinggal, tol & petrol.

Perkhidmatan
KSK Care Centre
@ MTMZA

.فَاِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًاۙ. اِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًاۗ
Maka sesungguhnya beserta kesulitan ada kemudahan, sesungguhnya beserta kesulitan itu ada kemudahan.

Surah Al- Insyirah : 5 & 6

Pentaulihan

Kenapa Dato' Zamshuri Ramli?
10
Tahun Pengalaman
1165
Bekas Pesakit
Fakta

Pengubatan Islami yang dilaksanakan secara profesional, syar'i, profesional dan telah terbukti berjaya membantu ribuan individu ke tahap kesihatan yang lebih baik dan atasi masalah.

Hubungi Kami

Pengubatan Islam (KKM)

Perubatan Islam merupakan satu bidang atau amalan yang berasaskan ilmu sains perubatan yang mana di dalamnya terkandung paradigma, konsep, nilai dan tatacara yang tidak bercanggah dengan al-Quran dan Hadis.

Perubatan Islam tidak dibataskan pada satu rawatan yang tertentu sahaja, sebaliknya segala jenis rawatan yang melibatkan akar kayu, ubatan moden, pembedahan, psikologi dan meta fizik tergolong dengan konsep perubatan Islam.

Perubatan Islam merupakan sebuah sistem perubatan yang luas dan merangkumi pelbagai bentuk perubatan termasuklah dalam merawat penyakit misteri. Amalan perubatan ini turut dibenarkan syarak selagi tidak bercanggah dengan prinsip asas Islam dan berteraskan konsep tauhid.

Sijil Psikoterapi Islam

Ijazah Perubatan Islam Darusalam

Kaunseling Sharie

Illaj Sharie

Isnad Tadawi